29.4.2019

Kiikarissa HCR 2019: viikko 10

Kirsikkapuu
Kirsikkapuut aloittivat kukintansa tällä viikolla.


Kymmenes viikko on ohi ja käteen jäi yksi loistava juoksu, lauantain Helsinki10. Muuten onkin sitten ollut hiljaista, kun olen sairastanut loppuun yhden taudin ja aloittanut uuden. Treeniohjelma on jälleen vaarassa mennä tuuliajolle jos en tervehdy kunnolla. Helsinki City Runiin on kuitenkin alle kolme viikkoa aikaa ja kohta ei enää voi tehdä tehotreenejä, vaan täytyy aloittaa keventäminen.

Maanantai: koko päivä matkustamista kun pääsiäisloma loppui ja oli aika palata pääkaupunkiseudulle.

Tiistai: juoksulenkki joka muuttui lopulta kävelyksi. Edellisviikon 14 km:n lenkki painoi edelleen.

Keskiviikko: lepo.

Torstai: rullailin ja lepäilin. Olo oli outo. Joko vanhan taudin rippeet, uuden taudin alku tai lauantain kisa teki olosta jännittyneen ja eriskummallisen.

Perjantai: kävin kokeilemassa juoksukuntoa 10 minuutin verran. Huomasin, että lauantain juoksu tulisi kaikesta huolimatta menemään hyvin. Lisäksi kävin paikkaamassa karting-tiimin jäsenen poissaoloa iltapäivällä. Oli niin hienoa käydä ajamassa pitkästä aikaa.

Lauantai: Kevään ensimmäinen juoksukisa, Helsinki10. Kisassa uusi ennätys eli 54:23. Mutta mihin hintaan, se jää nähtäväksi.

Sunnuntai: lepoa ja sen verran kävelyä mitä kipeillä jaloilla onnistuin nilkuttamaan. Yskänpuuskia ja limaneritystä aamulla ja paikallaan maatessa. Mietiskelin, että palautuminen lauantaista ei tule olemaan nopeaa alkavan taudin takia. Join teetä ja lämmintä mehua kaksin käsin.

Mietin nyt kuinka saan itseni terveeksi jotta voin tehdä muutaman avaintreenin ennen puolimaratonia. Kilometrejä on kuitenkin kerätty mukavasti, joten maaliin pääsy on varmaa, kunhan olen lähtöviivalla terveenä. Täytyy nyt vain ajatella positiivisesti ja ymmärtää, että kisoja tulee aina lisää, jos tässä yhdessä ei pääse huippusuoritukseen. Katsellaan mihin olo kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti