15.4.2019

Arvonta: voita osallistuminen Helsinki City Runille 18.5.2019

Helsinki City Run sähköposti
Arpaonni suosi minua.


Edit 22.4.2019: arvonta suoritettu!

Voitin Seat Finlandilta osallistumisoikeuden Helsinki City Runille, joka järjestetään lauantaina 18.5.2019. Ehdin jo ostaa oman osallistumisen tapahtumaan vähän aikaa sitten, mutta haluan antaa juhlapäivän jollekin innokkaalle, joten pistetään arvonta pystyyn. Kerro kommenttikentässä miksi haluaisit osallistua HCR:lle. Arvon yhden osallistumisoikeuden 22.4. klo 21.00 ja lähetän voittajalle ilmoittautumisohjeet sähköpostitse.

Jos voitat, pääset osallistumaan HCR:lle, joka on yksi Suomen suurimmista puolimaratoneista. Pituutta löytyy 21,0975 kilometriä. HCR:a markkinoidaan kaiken tasoisille juoksijoille sopivana tapahtumana, mikä näkyy esim. jäniksissä, jotka juoksevat useaan eri aikatavoitteeseen. Merellinen reitti on yksi Suomen upeimmista, ja juoksun aikana pääsee ihailemaan esimerkiksi Helsingin saaristoa ja ydinkeskustaa. Itse odotan palautumisalueen saunaa, kylmäpalautumisallasta ja hierontaa. Juoksijoista todella pidetään hyvää huolta.

HCR järjestetään Helsinki City Running Day -tapahtumassa, jolloin juostaan muitakin matkoja, kuten kokonainen maraton ja lasten minimaraton. Tällä hetkellä puolimaratonille on ilmoittautunut jo yli 7000 osallistujaa, joten tunnelma on varmasti huipussaan!

1 kommentti: