3.3.2019

Kiikarissa HCR 2019: viikko 2

Viikki kirkko kevät
Sunnuntaina nautittiin auringonpaisteesta.


Treeniohjelman toinen viikko on suoritettu onnistuneesti ja juoksun lisäksi on vietetty muutakin elämää, vaikka treeni onkin koko ajan mielessä. Tämä viikko oli keskivaikea, mikä tarkoittaa että kilometrejä kertyi hieman enemmän kuin viime viikolla eli yhteensä 19,7 km. Viikko sisälsi perinteisen kolmikon eli vauhtitreenin, kevyen juoksun ja pitkiksen. Salilla kävin kerran ja yhden salikerran korvasin kotitreenillä. Treeniohjelman noudattaminen on jo näin alkuvaiheessa muuttunut luonnolliseksi osaksi viikkorytmin suunnittelua, mihin olen tyytyväinen. On helppo lähteä liikkeelle, ja treenit tuntuvat yhtä normaalilta kuin syöminen tai nukkuminen.

Maanantai: juoksumatolla kiihtyvä treeni eli 30 min putkeen tahdeilla 6:30, 6:00 ja 5:30/km. Veivasin crosstrainerilla n. 10 min ennen kuin matto vapautui, hieman vaihtelua lämmittelyyn siis. Tykkään kiihtyvästä treenistä koska siinä juostaan koko ajan kauempana mukavuusalueesta.

Tiistai: salilla kyykky, pystäri, mave, leuat ja vähän vatsoja.

Keskiviikko: juoksin n. 35 min mukavalla keskitahdilla 7:52/km. Lenkki oli illalla noin kahdeksan aikaan ja oli kiva huomata, kuinka paljon muita juoksijoita oli liikenteessä. Varmasti eniten mitä olen nähnyt tänä keväänä.

Torstai: lepopäivä, siivosin kämpän vieraita varten.

Perjantai: päätin säästää vähän aikaa ja tein kuntopiirin kotona: punnerrukset, vatsat, selän, kyykkyjä ja liikkuvuutta.

Lauantai: oli viikon pitkiksen aika, mutta päivällä oli sen verran jännää tekemistä, että juoksu jäi iltaan. 9 km aikaan 1 h 12 min. Pidin reilusti kävelytaukoja ja keskisyke olikin 141, mihin olen tyytyväinen.

Sunnuntai: lepopäivä, kävin perheen kanssa laskiaisriehassa nauttimassa markkinatunnelmasta.


juoksutreeni syke käyrä
Maanantain kiihtyvä syke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti