24.2.2019

Kiikarissa HCR 2019: viikko 1

Garmin Connect viikko tiivistelmä
Ensimmäinen viikko oli kilometreiltään kevyt.


Ensimmäinen viikko HCR:lle tähtäävästä treeniohjelmasta on taputeltu ja treenit suoritettu suunnitelman mukaan. Viikkoon mahtui kolme juoksua, kaksi salikertaa sekä lepoa ja saunomista. Mahtavaa päästä suorittamaan vihdoin treeniohjelmaa ja kirjaamaan tuloksia ylös. Kokeneempi juoksija kerää viikon kilometrini kasaan varmasti jo yhden lenkin aikana mutta suunta on tästä ylöspäin. Ei vaivoja ja himo juosta on kova.

Maanantai: intervallitreeni matolla. 10 min lämmittelyn jälkeen kolme 800 metrin juoksua tahdilla 5:27/km. Vetojen välissä 200 metrin kävely. Noin vauhdikkaita lenkkejä ei voi juosta ulkona vielä vähään aikaan jään takia mutta onneksi on matto. Jalat tuntuivat helliltä illalla.

Tiistai: sali. Tein kyykyn, pystärin, maven ja leuat kevyesti eilisen vauhtilenkin takia.

Keskiviikko: kevyt lenkki. 30 min kamalassa tuulessa, joka meni pipon ja takin läpi, mutta Niken Shield-juoksuhousut pitivät jalat lämpiminä. Ehdottomasti paras talvijuoksuvaatteeni. Illalla kävin Paloheinän talviriehassa pikkuisen kanssa katsomassa Ryhmä Hauta.


Paloheinä talvirieha
Talviriehassa löytyi tekemistä lapsille.


Torstai: viikon ensimmäinen lepopäivä tuli tarpeeseen kolmen peräkkäisen urheilupäivän jälkeen.

Perjantai: salilla vuorossa kyykyt, penkki, soutu ja leuat. Seurana oli äiti yläasteikäisen tyttärensä kanssa, ja tytär keräsi ilmeisesti suorittamistaan liikkeistä merkintöjä vihkoon. Kyseessä taisi olla koulun tapa kannustaa liikkumaan, hienoa! Illalla rullailin jalkoja.

Lauantai: pitkis. Pituutta 8 km mutta aikaa sain silti kulumaan, sillä olen päättänyt pitää pitkiksillä keskisykkeen tarpeeksi matalalla ja kävellä ylämäet. Viikon vesisateiden takia olin jo suunnitellut laittavani kesälenkkarit jalkaan, mutta yöllä oli satanut sen verran lunta, että päätin vetäistä Salomonit jalkaan. Oli kiva talvikeli.

Sunnuntai: tein ruokaa ja kävin saunassa. Tällä hetkellä juon reilusti vettä, jotta nestetasapaino on kunnossa huomista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti