16.5.2019

Ilmoittauduin kaupunkiseikkailuun!

Camelbak juoksureppu
Camelbakin juoksureppu selässä on hyvä lähteä seikkailemaan.


Muokattu 4.6.2019: raportti kisasta löytyy täältä.

Osallistun hieman erilaiseen kilpailuun ensi viikolla. Lähden 25.5. testaamaan nopeutta, älyä ja Helsingin tietämystä kaupunkiseikkailussa!

Selasin eilen Facebookia ja näin mainoksen City Survivors -kisasta. Sitä kuvailtiin Amazing Race -tyyppiseksi seikkailuksi, jossa tehtävänä on suunnistaa ympäri Helsinkiä ja ratkaista älyä ja kestävyyttä vaativia tehtäviä. Muistan katsoneeni Amazing Racea vuosia, kun se tuli säännöllisesti sunnuntaisin yhdeksältä Maikkarilta, ja minulla on syntynyt lämmin side ohjelmaan. Pidän sitä viikon päättäjänä lähetysajan takia, ja ohjelman jälkeen uusi jännittävä viikko on saanut alkaa.

Olen varmasti monien muiden tapaan miettinyt tehtävien ratkaisua ja strategiaa ohjelmaa katsoessani. Se on rakennettu niin jännittäväksi ja ovathan kuvauspaikat upeita. Lempijaksoni on Suomessa kuvattu jakso kymppikaudelta. Paras kohtaus oli kulttuurien törmäys, kun kilpailijat lähtivät rautatieasemalta taksilla liikenteeseen ja kiilasivat taksijonon ohi. Sitä hiljaisen paheksumisen määrää! No kuitenkin, osallistuminen samantyyppiseen kisaan on tietenkin pyörinyt mielessä.

City Survivorsin sivuja tutkittuani ja muutaman aftermovien katsottuani innostuin mielettömästi ja aloin selvittämään tutuistani, kuka olisi tarpeeksi hullu lähtemään kisaan. Löysinkin pian parin ja laitoimme ilmoituksen sisään. Lähdemme hupisarjaan, jossa matkaa kertyy 8-10 km ja aikaa saa kulumaan 2-4 h riippuen aivojen vireystilasta ja jalkojen kestävyydestä.

City Survivors juostaan viikko Helsinki City Runin jälkeen, joten palautuminen on silloin jo hyvällä mallilla, kunhan olen levännyt ja palautellut lihaksia säännöllisesti. Uskon että päivästä ei tule mikään maksimisuoritus, koska emme lähde hakemaan voittoa vaan pitämään hauskaa.

Varustuksesta sen verran, että laitan päälle luultavasti kevyttä vaatetta ja tietenkin ketterät kisakenkäni eli Adiokset. Eväät, vesi, lisävaatteet, kynät ja paperi kulkee mukana Camelbakin juoksurepussa.


Välipalapatukka eväät
Eväät pitävät aivot virkeänä.


Vuoden 2018 kisavideon pääset katsomaan tästä. Onko joku muu lähdössä seikkailemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti