28.1.2019

Alustava kisakalenteri vuodelle 2019

Helsinki Half Marathon Helsinki10 juoksupaita
HHM + Helsinki10 -kampanjapaita.


Tämän vuoden kisakalenterini näyttää jo tammikuussa täydeltä. Tavoitteenani on kerätä uudenlaisia kokemuksia ja edelleen selvittää, minkälaisia aikoja saan puristettua itsestäni irti. Ilmoittautumiset kisoihin on laitettu sisään jo viime vuoden puolella, sillä olen hyödyntänyt tarjouksia ja sainpa yhden ilmoittautumismaksun syntymäpäivälahjaksikin. Innostun helposti ison juoksijajoukon luomasta tunnelmasta, hyvästä reitistä ja kisan sijainnista, ja sen takia juoksen suurimman osan kisoista pääkaupunkiseudulla. Kisoja on valikoitunut kalenteriini myös kaupungeista, joista löytyy tuttuja ja kisaviikonloppuun voikin yhdistää sukulointia. Materialistinen puoleni on sulkenut pois kisat, joista ei saa muistoksi paitaa tai mitalia, sillä niitä on hienoa hypistellä vuosien päästä ja muistella kisoja.

Helsinki10 27.4.2019, 10 km.
Tavoiteaika 50 min. Ostin yhteispaketissa osallistumisen Helsinki10- ja HHM-kisoihin jo heinäkuussa erittäin edullisella 66 euron hinnalla, sisältäen kaksi paitaa. Kympin kisa toimii erinomaisena testinä HCR:lle ja HHM:lle, ja se näyttää miten talven treenit ovat uponneet. Odotan Helsingin kauniissa keskustassa nopealla reitillä juostavaa kisaa innolla. Pinkkiä sydänmitalia kelpaa myös esitellä. Toivottavasti kevät on jo ehtinyt alkaa ja juoksupinta on kuiva ja pitävä.

Helsinki City Run 18.5.2019, puolimaraton.
Tavoiteaika muutama minuutti pienempi kuin viime vuoden Espoon rantapuolikkaalla, eli 2 h 15 min. Sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin tapahtumaan, joten kisasta saatava mitali menee perinteisesti lahjan antajalle. HCR:lle on tällä hetkellä ilmoittautunut 5465 osallistujaa ja koko Helsinki City Running Daylle 7569 osallistujaa! Kisatunnelma on tuolloin ihan varmasti katossaan. Reittihän on Suomen upein ja merellisin, kun päästään juoksemaan Helsingin saaristoa pitkin.

Helsinki Half Marathon 8.6.2019, puolimaraton.
Yritän nipistää HCR:n ajasta muutaman minuutin pois, jos pääsen HCR:n tavoitteeseen. HHM oli yhteispaketin toinen kisa, ja toimii HCR:n menestyksestä riippuen fiilistelykisana tai revanssina. Eniten odotan urbaania reittiä keskustan upeimmissa maisemissa ja tietenkin yhteishenkeä.

Helsinki Twilight Run & Walk 3.8.2019, puolimaraton.
Tämä kisa on minulle mysteeri, en tunne ketään, joka olisi juossut sitä. Myöhäinen lähtöaika (klo 20.00) Hietsun rannalla tekee kisasta varmasti erikoisen kokemuksen. Ilmoittauduin kisaan jo joulukuun lopussa 20 eurolla. Hinta sisältää mitalin ja paidan, joten koen olevani jo voittaja, heh.

Salomon Trail Run Seinäjoki 1.9.2019, 10 km.
Olen kuullun paljon hyvää edellisistä Seinäjoella järjestettävistä polkujuoksukisoista. Viime vuonna nimi oli Noname Trail Run, joten sponsori on vaihtunut. En tiedä mitä odottaa ensimmäiseltä polkujuoksukisalta, mutta jos olen voinut juosta koko vuoden ja treeni on purrut, uskon selvittäväni reitin tunnissa.

Kuopio Maraton 7.9.2019, 10 km.
Paluu ensimmäiseen juoksukisaan. Reitti vaihtuu keskustasta Rauhalahteen, joten koko kisa on uudenlainen. Tavoitteena parantaa viime vuoden aikaa (58 min), mutta tarkempi tavoiteaika määräytyy vuoden aikaisempien kisojen menestyksen perusteella.

Espoo Rantamaraton 21.9.2019, puolimaraton.
Paluu ensimmäiselle puolimaratonille. Ilmoittauduin tähän kisaan noin viikko edellisen rantapuolikkaan jälkeen onnistuneen kisan jälkihuuruissa, enkä kadu sitä yhtään. Aion aloittaa kesäkuun lopulla 12 viikon treeniohjelman kahden tunnin alitusta varten.

Hirvihölkkä 27.10.2019, 9,7 km.
Hirvihölkkä on oma kyläjuoksuni, sillä kisa pidetään lähellä kotia ja juoksumaastot ovat tutut. Tämä alle 100 juoksijan kisa tarjoaa haastavat korkeuserot ja syksyn ensimmäisen jäätävän juoksusään, ainakin viime vuonna. Mukava tapa päättää kisakausi. Juoksin viimeksi aikaan 52:44, tätä on tarkoitus parantaa.

Nyt toivotaan ehjää kisakautta ja hyviä juoksusäitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti